top of page
Contacteaza-ma:

Success! Message received.

Testimoniale

"Toată cariera m-am luptat cu emoțiile de dinaintea intrării pe scenă. Cumulat și cu alte greutăți ale vieții, acest lucru mi-a declanșat o boală necruțătoare la gât. Care îmi răpea cel mai drag, cântatul. Până când am cunoscut-o pe terapeuta Ileana Vlăduț. Care m-a ajutat să mă echilibrez, să-mi controlez emoțiile și într-un final să răpunem boala. Ca să cânt din nou și să mă pot bucura din plin de viață." -  Cristiana Dorin cântareață

Cine sunt si cum am devenit terapeut

„O minte sănătoasă nu poate trăi decât într-un corp sănătos!                                           Așa, apăsat, îmi repet în fiecare dimineață in fața oglinzii. Este startul meu în fiecare zi. Este cel mai mare efort pe care îl fac pentru mine, este singura investiție reală în mine, ca om. Admit greutatea faptului, pentru că în mine se dă o luptă crâncenă: pe de o parte sunt poftele culinare care fac front comun și atacă nemilos, iar pe de altă parte este conștiința care îmi șoptește discret:

- Ai nevoie de toate astea?! Vei fi un om mai fericit dacă te lași dus de val?!

De cele mai multe ori răspund negativ. Dar sunt și momente când aleg fericirea închipuită și spun că de mâine, gata, nu mai fac.”

          Aici mă regăsesc eu și alte milioane de oameni care suntem înrolați în războiul cu stilul de viață nesănătos. Dar și cu lipsa mișcării și cu stresul care ne fac să ne transformăm corpurile în adevărate bombe cu ceas. Armonia, echilibrul și stima de sine sunt cuvintele cheie după care ar trebui să ne guvernăm viața.

Nu alegeți bisturiul, alegeți să vă modelați mintea și să vă controlați obiceiurile!

            Intervențiile chirurgicale au avut, chiar de la început, rolul de a repara ce era nefiresc. De restul, fiecare individ, trebuie să se îngrijească. Mai precis, să-și asume importanța gândirii în evoluția umană.

            Astăzi, aceste intervenții sunt realizate la discreție, chiar și acolo unde problema s-ar putea remedia altfel. Cei mai mulți dintre cei care se confruntă cu probleme ale greutății corporale și cu un stil de viață nesănătos aleg cele mai simple căi și anume procedurile chirurgicale care promit rezultate incredibile. Dar de ce să modificăm dimensiunea sacului, când putem, mai simplu, să alegem ce și cât punem în el?!

            Eu îți ofer o alternativă. Te pot ajuta să îți redobândești puterea interioară și să iei atitudine, doar cu ajutorul minții. În cele ce urmează o să-ți vorbesc despre HIPNOTERAPIA PENTRU SLĂBIT, despre INELUL GASTRIC VIRTUAL.                    Ca să înțelegi despre ce este vorba, îți propun să facem câțiva pași și să ne întoarcem puțin în copilărie. Ne jucam de-a doctorii și, în mintea noastră, chiar eram. Puneam diagnostice, ca mai apoi să vindecăm "pacienții". Așa este și aici. Cu ajutorul minții, îi poți da o altă dimensiune stomacului tău, sacul despre care vorbeam și poți să stabilești cu ce, cât și cum îl umpli.                                                             Hipnoterapia pentru slăbit este o metodă inovatoare non-chirurgicală, care foloseşte puterea hipnozei, precum și tehnici de terapie cognitiv-comportamentală și programare neuro-lingvistică, pentru a-ți convinge mintea că ti-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului. Metoda se folosește de puterea minții pentru rescrierea la nivel subconștient a viziunii asupra stilului alimentar și a modului în care te gândești la mâncare. Prin intermediul hipnozei, convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de admisie.

bottom of page